Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2017 20:11 - ПОРЕДИЦИ ИСТОРИИ НА СРЕД НОЩНОТО ОБЩЕСТВО " СТРАХОТИИ " МОГЪЩАТА ВЕЩИЦА ...
Автор: minchetoss95 Категория: История   
Прочетен: 212 Коментари: 1 Гласове:
2



 Някога много далеч , много отдавна имало едно място наречено " МАГИЯ " , живеело едно семейство . Семейството се състояло от магьосници . Най възрастната и могъща вещица на име Майка някога родила дъщеря . Майка дала името на дъщеря си Димара ! Не след дълго  време Димара се омъжила за един мъж . Нейният любим човек . Мъжът не знаел , че двете жени са вещици , те скрили и го пазили в тайна . Една година по късно жената забременяла и родила прекрасна дъщеричка . Понеже било първо детенце Димара помолила майка си да даде име на бебето . Майла приела тази чест и го кръстила Ерика . Расла Ерика порасла , станала на 5 , хубаво детенце , принцеса с кафява количка и черни очички . Докато момиченцето си растяло Димара забременяла с втората си рожба . Минало се не минало на яве се появило втората им дъщеричка . Понеже Ерика била по голямата и кака помолила майка и тя да я кръсти . Димара дала разрешение и момиченцето кръстили сестричката си Тимара . Живяло в мир и хармония семейството дните минавали един по един . Старата вещица си вършела нейните дела  докато дъщеря и отглеждала малките . Расли Ерика и Тимара , но баща им не бил добре . Майла го забелязала отдавна и знаела , че нещо ще се случи , ноне знаела какво ! Ерика станала на 11 Тимара на 8 . Димара забременяла с трето детенце . Минали 9 месеца и тя родила уникално момченце . Виждала , че любимия и не бил добре и искала да го зарадва с нещо . Мислила , мислила момченцето било много хубаво и решила той да го кръсти . Мъжът с радост приел ! Кръстил го Габриел . Едно нормално и необикновенно семейство , две хубави момиченца едното с кафява косичка и черни очички , другуто с кафява косичка и кафеви очи . Едно момченце с къдрава черна коса и черни очички , една баба , майка и баща ! Всичко било прекрасно , но децата и баща им не знаели , че семейството е вещерско . Минало година и баща им починал . Тежко го преживели не можели и с МАГИЯ да го спасят . Останали 5 - тима в къщата . Майла имала свои дом в друго измерение . Домът го наричали " МОГЪЩАТА ВЕЩИЦА " . Тя имала свои вещерски дела там и решила да се премести в нейния дом . Изменението наричали " Вещерство и Магия " . Всяка година веднъж Майла се връщала при децата си било време Ерика да заеме нейното място Димара не била съгласна , всеки път се карали когато станело време за обучението на Ерика . Една година когато баба им се прибрала при децата си и разговаря ли отново с Димара на тази тема Ерика чула разговора им . Един ден при пълнолуние момчето видяло Майла да отива на някъде . Ерика тръгнала след баба си , но Габриел я видял и той тръгнал след Ерика . Настигнал я ! Отишъл при сестра си и я попитал !? 
Габриел : Ти луда ли си !? 
Ерика : Шшшшшшшшттт какво правиш !? По рано чух баба и мама да си говорят .
Габриел : Е и ? Трябва да да я шпионираш ли ? 
Ерика : Не я шпионирам . Чух , че е време за някакво мое обучение и не знам за какво е . Смятам да го разбера и да го започна .
Габриел : Ти не си с ума си . Знаеш ли изобщо за какво е то !? 
Ерика : Ти тъп ли си бе !? Нали за това я следвам . Ще разнищя тази работа . Идваш ли ?
Габриел : Стига бе ! Гледай баба тръгва на някъде с още 2 жени .
Ерика : Сигурно са и приятелки .
Габриел : Абсурд ... С костюм на вещици !? Няма начин ! 
Ерика : Кои са те ? 
Габриел : От къде да знам ? 
Ерика : Точно така ... Тръгват . Ела ...
Габриел : Това не е нормална чанта от нормалното ! Какво става тук ?
Ерика : Ами ще разберем сега , ако тръгнем след тях . Идваш ли ?
Габриел : За да се уверя , че не халюционирам и , за да се уверя , че не си луда ще дойда .
Вървели децата , вървели ... Стигнали на мястото където баба им и вещиците се събирали винаги , когато Майла  прибрала . Започнали да си вършат делата . Децата наблюдавали от страни и не им побирал акъла какво е това . Вещиците не забелязвали децата . Станало 11:00 не подозирали нищо . Едната вещи се сприятелила с Майла и другата жена за да си отмъсти за някакво минало дело . Днес при пълнолуние бил точния ден . Вещицата се казвала Кети била от злите и се преструвам на приятелка , на Майла . Габриел и Ерика усетили това . Виждали , че злата старица  е наумила нещо тъй като правела нещо странно . Видели , че се държи по друг начин , а не както по рано . 
От нейде се нпоявила Тимара 
Тимара проследила всички без те да знаят . Съответно и трите деца излезли без разрешение от майка си . Вещиците започнали да бъркат коктела с магията си и техните сили . Без Майла да усети и докато другите се занимавали с бъркането и говоренето Кети бутнала Майла в горещия коктел . Децата видели всичко . Не посмели да мръднат от мястото си , но трябвало да помогнат да баба си .Било полунощ и време за истинското отмъщение . Ерика мислила , мислила и накрая нещо и хрумнало ! 
Ерика : И двамата ме чуйте добре ! Баба е в голяма беда . Знам какво ще направим за да и помогнем . 
Тимара : Вижте Кети притиска главата на баба ! 
Габриел : Какво !? Това не е на добре . 
Ерика : Дайте ми онова дебело дърво .
Габриел : За какво ти е. !?
Ерика : Ти го дай и ще видиш ... Бъзроооо...
Габриел дал дебелото дърво на сестра си момчето се промъкнало тихо зад гърба на Кети и я ударила по главата . Кети паднала на земята . Другите две нападнали Ерика.
За щастие тя не била сама . Тимара видяла една змия и я увила някак си на врата на една от вещиците като след това я цапардосала по гърба с дървото на Ерика . Габриел се борил дълго с последната , но накрая успял . Докато другите вещици лежели на земята , децата помогнали на баба си и я извадили от горещия коктел . После една по една натикали вещиците в коктела и живи ги изгорили . Щом баба им се свестила се прибрали по живо , по здраво . И всичко се оправи ли з, защото децата били там .

                                                                             КРАЙ ! 


Тагове:   могъщата вещица,


Гласувай:
2



1. dalida - Добро утро!
24.01.2020 05:26
Интересно четиво.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchetoss95
Категория: История
Прочетен: 13937
Постинги: 13
Коментари: 4
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930